Liesbeth Goedbloed te gast bij De Verwondering

Op 18 oktober verschijnt Liesbeth Goedbloeds nieuwe roman Zonder ons geen nieuwe dag. Reden voor KRO/NCRV ‘De verwondering’ om Liesbeth uit te nodigen in het TV-programma voor een nadere kennismaking. De uitzending is op zondag 16 oktober om 8.25 uur op NPO2.

Over Zonder ons geen nieuwe dag

In Zonder ons geen nieuwe dag van Liesbeth Goedbloed dwaalt Raaf samen met zijn duif door Rotterdam. Zijn moeder is nog maar net overleden en nu hij is wanhopoig op zoek naar zijn vader, die een tijdje geleden is vertrokken en alleen een nietszeggend briefje heeft achtergelaten.

Onderweg verzinkt Raaf in gedachten, over toen zijn moeder nog leefde en zijn vader nog thuis was, en heeft hij oog voor alles wat hij op zijn tocht tegenkomt. Samen met zijn vriendinnetje Jana belandt hij op het schip van een vriend, maar daar wordt de sfeer langzaam grimmiger.

In Zonder ons geen nieuwe dag smelt de onschuld van Raaf samen met het ruwe, nachtelijke leven in de haven van Rotterdam.

Over Liesbeth Goedbloed

Liesbeth Goedbloed (Maassluis, 1981) studeerde Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit van Utrecht. Ze is columnist, psalmenrijmer en vertaler. In 2018 debuteerde ze met Broeder Ezel. Zonder ons geen nieuwe dag is haar tweede roman.

Zondag 16 oktober om 8.25 uur op NPO2 is Liesbeth Goedbloed te gast bij Annemiek Schrijver in De verwondering.