Boekpresentatie Zonder ons geen nieuwe dag

Uitnodiging

Hierbij nodigt Uitgeverij Mozaïek u, namens Liesbeth Goedbloed, van harte uit voor de boekpresentatie van Zonder ons geen nieuwe dag op vrijdag 21 oktober bij boekhandel Van Gennep te Rotterdam.

Tijdens deze feestelijke bijeenkomst zijn er mooie speeches, zal Liesbeth Goedbloed voorlezen uit haar werk en klinkt er muziek. Tot slot proosten we met elkaar op Zonder ons geen nieuwe dag.

U bent van harte welkom!

Praktische informatie

Boekhandel v/h Van Gennep, Oude Binnenweg 131b, Rotterdam
Aanvangstijd 17:30 uur, inloop vanaf 17:00 uur
Graag een bericht naar contact@uitgeverijmozaiek.nl als u van plan bent om te komen.

Over Zonder ons geen nieuwe dag

De 18-jarige Raaf reist met een zwaargewonde duif op zak door Rotterdam. Zijn moeder is twee maanden eerder gestorven, zijn vader jaren daarvoor met de noorderzon vertrokken. Hij dwaalt door de stad en de nachtelijke havens, deelt zijn verdriet met andere verweesden en wordt uiteindelijk opgesloten in het donkere ruim van een schip. Daar warmt hij zijn handen aan de duif, haalt herinneringen op aan zijn moeder en wacht tot het weer ochtend wordt.

Over Liesbeth Goedbloed

Liesbeth Goedbloed (Maassluis, 1981) studeerde Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit van Utrecht. Ze is columnist, psalmenrijmer en vertaler. In 2018 debuteerde ze met Broeder Ezel. Zonder ons geen nieuwe dag is haar tweede roman.