De vroedvrouw van Venetië MIDPRICE

ISBN:
9789023957430
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
336 pag.
Verschenen:
02-07-2019
Genre:
Historische roman (populair)

Reserveer veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 12,50
Reserveer nu

‘De vroedvrouw van Venetië’ van Roberta Rich een historische roman, die zich afspeelt in het Venetië van de zestiende eeuw.

Vroedvrouw Hannah Levi heeft al heel wat baby’s gered met haar geheime kraamtechniek. Op een nacht wordt ze te hulp geroepen door de graaf van Padovani. Zijn vrouw en kind dreigen tijdens de bevalling te bezwijken. Het is een gevaarlijk verzoek, want het is Joden bij pauselijk edict verboden christenen medische hulp te verlenen. Hannah stemt toe en vraagt een astronomisch bedrag voor haar diensten – met het geld hoopt ze haar man Isaak vrij te kunnen kopen, die op Malta gevangen zit. Hannah’s beslissing heeft grote gevolgen. Ze raakt verstrikt in een web van familievetes, verraad en hebzucht. Niet alleen haar eigen leven loopt gevaar, ook dat van de baby die zonder haar hulp dood geboren zou zijn. De schuwe Hannah komt tot daden die ze niet voor mogelijk had gehouden.

Voormalig advocate Roberta Rich debuteerde met 'De vroedvrouw van Venetië'. Het verscheen in veertien talen en is een internationaal succes.

ISBN:
9789023957430
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
336 pag.
Verschenen:
02-07-2019
Genre:
Historische roman (populair)

Gratis inkijkexemplaar