Uitnodiging boekpresentatie Als je verdwaalt – Marianne Witvliet

Graag nodigen Uitgeverij Mozaïek, auteur Marianne Witvliet en boekhandel Osinga in Nunspeet u uit voor de feestelijke boekpresentatie van Mariannes nieuwe roman Als je verdwaalt.

Over 'Als je verdwaalt'

Jip, die worstelt met haar baan als beginnend lerares, heeft het gevoel dat haar vader haar zelfvertrouwen mee zijn graf in heeft genomen. Ze trekt zich hele dagen terug in de troostende natuur op het landgoed. Dan komt Juda op haar pad. Zijn vanzelfsprekende liefde is te groot om te bevatten en brengt haar compleet in verwarring.

Het is veiliger om hem als broer te beschouwen terwijl ze samen vechten voor de plek waaraan ze hun hart hebben verloren: landgoed Het Zuyderhuis.

Presentatie, programma en aanmelden

De presentatie vindt plaats op vrijdag 21 februari 2020 van 16.00-18.00 uur in de historische Dorpsherberg De Roskam, Dorpsstraat 5 in Nunspeet.

Programma

  • Ontvangst en welkom
  • Anna Frens vertelt over de bijzondere locatie Herberg de Roskam
  • Bijdrage van uitgever Beppie de Rooy en overhandiging van het 1e exemplaar
  • Interview met de auteur door dochter Nelleke Scherpbier
  • Muziek door Marijke Boon
  • Drankjes, ontmoeting, boekverkoop

Na afloop van het officiële gedeelte is er ruimte om het boek te kopen, verzorgd door boekhandel Osinga (€ 20,99) en door de auteur te laten signeren.

Na afloop kunt u in Dorpsherberg De Roskam genieten van een heerlijke maaltijd (op eigen initiatief).

Wij hopen u te verwelkomen op vrijdag 21 februari. We stellen uw komst zeer op prijs, wilt u die aankondigen via info@osinga-boeken.nl?

Met vriendelijke groet,
Uitgeverij Mozaïek