Nieuw in april 2019

Wij kijken uit naar onze boeken die in deze maand gaan verschijnen! Onderstaande romans zijn te bestellen via de boekhandel of via onze veilige en betrouwbare webshop boekenwereld.com.

150 jaar 'Little women'

Wie kent ze niet? De lieftallige Meg, kwetsbare Beth, lichtelijk verwende Amy en natuurlijk de getalenteerde tomboy Jo March. Louisa May Alcotts klassieker Onder moeders vleugels, ook bekend onder de oorspronkelijke titel Little Women is de moeder der meidenboeken en nu – na 50 jaar – verkrijgbaar met een nieuwe vertaling.

9 april verkrijgbaar in de (online) boekhandel

 

 

 

Een krachtige vrouw in het 16e-eeuwse Amsterdam

Sfeervolle en spannende historische roman over een krachtige vrouw in het zestiende-eeuwse Amsterdam aan de vooravond van de 80-jarige oorlog, zeer geschikt voor lezers van Simone van der Vlugt.

9 april verkrijgbaar in de (online) boekhandel

 

 

 

Unieke biografie van een verscheurd gezin

Een waargebeurde familiegeschiedenis over de kinderen van een van Hitlers aanslagplegers, en vertelt hoe dit gezin Himmlers wraakprogramma overleefde.

nu verkrijgbaar in de (online) boekhandel

 

 

 

Dagboek van de 'Rotterdamse Anne Frank'

Het unieke dagboek van de Rotterdams-Joodse Carry Ulreich. Zij hield met oog voor detail de dagelijkse gebeurtenissen bij, een dagboek en zes schriften vol. Haar stijl is authentiek, humoristisch, relativerend. Hoe is het om onder te duiken terwijl de wereld om je heen in brand staat? Wat doe je als je steeds meer berichten krijgt over geliefden die verdwijnen? En ook: hoe is het om de oorlog te overleven en een nieuw bestaan op te bouwen, terwijl zovelen je ontvallen zijn?

vanaf 9 april verkrijgbaar