Het grote boek van Tim en Taco

ISBN:
9789023955085
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
384 pag.
Verschenen:
19-06-2018

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 15,00
Bestel

Het grote boek van Tim en Taco van Lieke van Duin is een bundeling van vier eerder verschenen jeugdromans voor kinderen vanaf 7 jaar: Minke springt, De kinderen van de binnentuin, Het nieuwe skateboard en De knikkerkampioen.

In dit boek staan alle verhalen over Tim en Taco in de grote stad. Ze beleven spannende avonturen met hun buurkinderen Jan-Willem, Heleen, Minke en Nina. Het liefst spelen ze in de binnentuin achter de huizen: hutten bouwen, pijltjes schieten, verstoppertje spelen. Ook helpen ze hun grote buurjongen Peter, die aan drugs verslaafd is. Tim speelt een selectiewedstrijd voor Ajax. Taco weet hoe je wint met knikkeren. Dyslectische Heleen is een kei in toneel en acrobatiek. En Minke is dol op paardrijden, al kunnen haar ouders dat eigenlijk niet betalen...

Lieke van Duin was bijna tien jaar kinderboekenrecensent van dagblad Trouw. Nu schrijft ze zelf kinderboeken. Dit boek is een bundeling van vier eerdere titels: Minke springt, De kinderen van de binnentuin, Het nieuwe skateboard en De knikkerkampioen.

ISBN:
9789023955085
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
384 pag.
Verschenen:
19-06-2018

Gratis inkijkexemplaar