Blog

Win “Een hemel zonder schroeven”

Een hemel zonder schroeven is het aangrijpende verhaal van Maria, die wordt opgenomen omdat ze niet meer voor zichzelf kan zorgen. Wanhopig klemt ze zich vast aan wat haar dierbaar is: de natuur, haar tekenspullen, haar huisje. Ze heeft het al eens eerder meegemaakt. Zichzelf kwijtraken – dat laat ze niet nog een keer gebeuren.

Een roman over het verlangen naar thuiskomen. Te mogen zijn op de plek waar je hoort, waar niemand je meer gevangen kan houden. Een eerlijk en schaamteloos verhaal over vervreemding, sterfelijkheid en de troost van woorden.

Rondom Een hemel zonder schroeven is een Thunderclap georganiseerd. Dit houdt in dat op 15 april, 12 uur ’s middags, Thunderclap een bericht uit jouw naam post over Een hemel zonder schroeven. Dit is eenmalig en je hebt verder geen enkele verplichting. We kunnen je hulp goed gebruiken!

Je kunt je aanmelden voor de Thunderclap via deze site. Als je je aanmeld voor 14 april, maak je kans op een van de vijf exemplaren van Een hemel zonder schroeven. Hieronder vind je alvast een leesgedeelte, om een beetje in te komen 🙂

 

Deel:
VORIGE ARTIKEL

Geplaatst door - - 0 reactie
VOLGENDE ARTIKEL

Geplaatst door - - 0 reactie

Reactie (1)

  1. Stef knops

    Die graag mee voor dit boek “een hemel zonder schroeven “

Geef een reactie