Blog

Lees alvast een stukje uit Rode Papaver!

Heb je Rode Papaver nog niet op je nachtkastje liggen? Dan hebben we hieronder voor jou een klein stukje online gezet.

Het zou heel leuk zijn als je ook even je eerste reactie achterlaat!

Geniet en leesze:

 

Benieuwd naar de rest? Bestel Rode Papaver hier.

Els Florijn geeft aanstaande zaterdag ook een workshop over Rode Papaver. Je kunt je hier aanmelden. Els zal daar onder andere toelichting wat haar boek en onderstaande footage met elkaar te maken hebben. We hopen je zaterdag te zien om samen te praten over literatuur en boeken.

 

 

Auteur: Els Florijn | Pagina’s: 214 | Uitgeverij Mozaiek | Uitvoering: Paperback | ISBN: 9789023996965 |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel:
VORIGE ARTIKEL

Geplaatst door - - 1 reactie
VOLGENDE ARTIKEL

Geplaatst door - - 0 reactie

Reactie (2)

  1. Jeannet Boersma, boekhandelaar bij de Rank in Kampen

    Vanaf het eerste woord had dit boek mij in haar greep. Liefde, verdriet, gemis en doorzettingsvermogen van krachtige vrouwen. Verbinding zonder woorden. Prachtig Els Florijn!

  2. Renske van Ree-van Harten

    Van dit boek heb ik gesmuld. Ik wilde er lang van genieten, elke keer twee hoofdstukken en dan stopte ik weer. Maar dat hield ik bij de laatste hoofdstukken niet meer vol. Ik las het in één ruk uit.
    De opzet was mooi. Verleden en heden wisselden elkaar af en ik houd van de ik-vorm. De beschrijving van haar kindje was erg ontroerend.

Geef een reactie