Geen categorie

Het geluk van gewone dagen

In 2005 kwam de film The magic of ordinary days uit. Nu, 12 jaar later, kom wij met een meeslepende vertaling van het boek. Voor degene die gestemd hebben, dank! Het is een geweldige voorkant geworden:

Lees alvast een stukje!

Denver, 1944.
Als Livvy Dunne onbedoeld zwanger wordt van een soldaat, dwingen haar ouders haar te trouwen met een boer op het platteland van Colorado. Ver van haar familie en overmand door eenzaamheid probeert Livvy een nieuw leven op te bouwen. Ze vindt steun bij twee Japans- Amerikaanse zussen die dichtbij in een interneringskamp verblijven. Maar als Rose en Lorelei haar vertrouwen schenden begint ze te begrijpen wat vertrouwen en liefde werkelijk voor haar betekenen.
Fijngevoelig, opmerkzaam en subtiel proza – Creel doet het allemaal precies goed.  ~ Publishers Weekly.
De film

 

Over de auteur

Ann Howard Creel is verpleegster en schrijft in haar vrije tijd. Als sinds dat ze jong was, interesseert ze zich voor boeken. Toen haar vader eens een typemachine wilde weggooien, heeft Ann hem mee naar boven genomen en daar begon haar schrijverscarrière. Ze schrijft voor zowel kinderen als volwassenen en geniet van het rondlopen in de natuur.

 

 

 

Deel:
VORIGE ARTIKEL
Geplaatst door - - 0 reactie

Geef een reactie