Blog

De nieuwe Joubert

In oktober 2017 verschijnt de gloednieuwe roman van Irma Joubert. Met als werktitel Mentje.

Dit verhaal neemt je mee naar een bijzonder deel van onze eigen vaderlandse geschiedenis: het speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog in het onderduikkamp ‘Het verscholen dorp’ op de Veluwe.

Laat je nu meevoeren naar de wereld van Mentje…

 

De nieuwe roman van Irma Joubert verschijnt in oktober 2017.

Download het eerste gedeelte hier!

Deel:
VORIGE ARTIKEL

Geplaatst door - - 0 reactie
VOLGENDE ARTIKEL

Geplaatst door - - 0 reactie

Reactie (14)

 1. nellie eversen-kalsbeek

  Geweldig,ik verheug me nu al op het nieuwe boek van irma joubert!

 2. Jeanne Hollestein

  Het lijkt geweldig spannend, helemaal Irma Joubert. Je zou zó door willen lezen.

 3. J. de Graaff-van Drunen

  Ik ben hier erg blij mee en zal het boek zeker aanschaffen!!!

 4. Ferket Chris

  Nog zo lang wachten op het vervolg van ” Hildegard”?
  Heb het eerste deeltje van ” Mentje” gelezen. Het wordt weer een kanjer van een boek. Alleeen Irma Joubert schrijft de boeken zo! Wachten!…😀❤💕

 5. Wetering

  Erg jammer dat het nog zo lang duurt voordat het 2de deel wordt uitgegeven!! Deel 1 Hildegard is dan toch wel alweer heel ver weggezakt. Wat mij betreft laten ze deel 2 in het voorjaar 2017 verschijnen.

 6. Wilma van den Berg

  Vol verwachting kijk ik uit naar haar nieuwe boek.Een schrijfster die vanaf het begin tot het einde blijft boeien. En het mooiste is dat haar boek nu over ons eigen land gaat. Het verscholen dorp in Vierhouten ten tijde van de Tweede Wereld oorlog. Was het maar oktober…..

 7. Ria bijsterbosch

  Een woord: SUPER!!! 👍🏻
  En helaas, wachten duurt lang. 😞
  Maar wordt beloond. 😃

 8. Ria van der Ploeg

  Inderdaad nog lang wachten maar dan wordt het ook beloond.
  Zie er naar uit!!

 9. a de graaf

  Wanneer komt het vervolg van Hildegard

 10. Carla

  Ik heb net Het meisje uit de trein gelezen en wil meteen alles lezen van Irma Joubert! Ik heb genoten van dit boek en ik ga meteen deel 2 lezen!

 11. lia bos

  Ken alle boeken….. Zie naar de nieuwste uit

 12. Joke Ming

  Geweldig het nieuwe boek van Irma Joubert.
  Nog vijftig bladzijden dan heb ik het uit kan niet stoppen.

 13. Sietske Giesen

  Net het boek “Het meisje uit het verscholen dorp”uit. Natuurlijk even naar internet om te kijken welke scholen een 7 de en 8ste klas hebben. Ben zelf werkzaam als kleuterleidster/juf van groep 1-2. Nu hebben we 8 groepen maar nooit geweten dat dat rond de tweede wereldoorlog ook zo was. En het verhaal te lezen van dr. Lipmann-Kessel. Zelf altijd gek geweest op geschiedenis. Wat is het bijzonder om de plaatsen waar je op vakantie komt of zelf gewoond hebt in een boek terug te zien.
  Het is weer gelukt om mij het boek in te zuigen. Zie nu al uit naar het vervolg. Bedankt voor de vele uren leesplezier waarin we de liefde van de schrijfster voor haar Hemelse Vader terugzien

 14. W.Schalen

  Het spijt me te moeten schrijven dat ik teleurgesteld was na het lezen van het Meisje in het verscholen dorp.Voor mij was het een opgestapelde reeks feiten die elkaar in rap tempo opvolgden.Ik mis wat meer gevoel bij situaties.Toen Mentje eindelijk in Z Afrika werd opgehaald ,verzin je toch niet om gelijk maar even schooluniformen te kopen.?Het boek staat vol met deze onwaarschijnlijke snelle overgangen.

Geef een reactie